Je bent zelf het instrument 

  

                 


Wie je bent, is wat je manifesteert

Dit tweede jaar ga je in 40 weken het octaaf van bewustzijn descenderend, van meester naar schepper. Je leert hoe je jouw diepste visie, talent en eigenheid werkzaam maakt in de concreetheid van jouw leven en werk van alledag. Jouw unieke visie en inspiratie is de bron en de kern van je meesterschap.

Je reist van bron naar vormwereld in de wetmatigheden van manifestatie, verlevendigd met gedichten van Rumi. Kernvragen zijn: Hoe breng je jouw scheppingskracht tot volle bloei? Hoe kun je jouw betekenis ten volle belichamen? Je doorloopt de poorten van het octaaf van bewustzijn in je lichaam, indalend van de wereld van geest (je diepste visie) naar de wereld van vorm in manifestatie. 

Bouw aan jouw levenskunstwerk als een wijze en liefdevolle meester, in een vreugdevol leven als scheppend mens! 

Ieder mens moet in de loop van zijn leven - om te beginnen in het natuurlijke territorium van zijn eigen zelf - aan een werk, een opus, bouwen. Tijdens de hele duur van zijn aardse dagen ontvouwt de mens zijn ziel. Tegelijkertijd werkt hij mee aan een ander werk: de voltooiing van de wereld.  
PIERRE TEILHARD DE CHARDIN

Wil je het bewustzijnsinstrument wat je bent, als schepsel en schepper, volledig beschikbaar maken? Neem contact op met Marianne als je graag wilt deelnemen of als je vragen hebt. 

  • je reist in jouw thema van afstemming
  • je hebt zes individuele leergesprekken 
  • je hebt vier belevingsdagen met alle deelnemers op zondagen. 
  • 40 weken online kennis, beoefening, yoga en opdrachten. 

De kosten voor dit tweede jaar bedragen € 2500,-  particulier en € 3750,- zakelijk. Mocht je beide leerjaren als één opleidingstijd willen boeken dan is zo nodig een korting mogelijk.

De instroom en voorbereiding is tijdens de Advent en de 13 Heilige nachten vanaf Kerstavond. Het 40-weeks octaaf loopt van 7 januari tot 14 oktober 2024.
De data van de vier Belevingsdagen zijn 18 februari, 19 mei, 14 juli, 1 september 2024.

Levenskunstwerk Academie 

Samen vormen het Transformatiejaar en 'Je bent zelf het instrument'  de tweejarige Levenskunstwerk Academie.  

Een next step na de Pulsar Academie waarop deze opleiding voortborduurt. In oktober 2018 vond de hernieuwde 2-jarige Pulsar Academie nét geen doorgang. Mijn bron-idee was de verticale aanlijning in bevrijdingswerk. Het 1ste jaar van schepsel naar meester, in een ascenderend octaaf. Het 2de jaar van meester naar schepper in een descenderend octaaf.

Begin 2020 ben ik met een eerste lichting van 14 deelnemers het 'Transformatiejaar' gestart. Dat is het 1ste jaar van de Levenskunstwerk Academie, in januari begint de elfde editie. Half oktober 2022 voltooide ik het tweede jaar 'Je bent zelf het instrument' met 10 meesters.  Zo kreeg de Levenskunstwerk Academie op een organische manier in 1000 dagen gestalte.

In december start de derde karavaan, inmiddels zijn er 7 inschrijvingen. Er is nog plaats... Vraag met een mailtje aan mij de uitgebreide papieren brochure aan over de Levenskunstwerk Academie. Of lees hem hier in PDF.