Je bent zelf het instrument


                       Je bent zelf het instrument 


In januari 2022 startte het vervolg op het Transformatiejaar, 'Jij bent zelf het instrument' in een eerste editie met 10 deelnemers. In december 2022, tijdens de Adventtijd, begint de aanloop naar de tweede editie van 2023.

Wie je bent, is wat je manifesteert

Dit tweede jaar ga je in 40 weken het octaaf van bewustzijn descenderend, van meester naar schepper. Je leert hoe je jouw diepste visie, talent en eigenheid werkzaam maakt in de concreetheid van jouw leven en werk van alledag. Jouw inspiratie is de bron en de kern van je meesterschap.

Opnieuw ben je 40 weken op reis in een thema van afstemming. Je hebt zes individuele leergesprekken met Marianne en vier belevingsdagen met alle deelnemers samen. 

Kernvragen zijn: Hoe breng je jouw scheppingskracht tot volle bloei? Wat zijn de wetmatigheden van manifestatie? Hoe kun je jouw betekenis ten volle belichamen?

Opleiding in Levenskunstwerk

Samen vormen het Transformatiejaar en 'Je bent zelf het instrument'  een tweejarige opleiding in Levenskunstwerk. De kosten voor dit tweede jaar bedragen € 2500,-  particulier en € 3750,- zakelijk.