Transformatiejaar  

Het Transformatiejaar is een individuele jaartraining met Marianne Broos. Een next step in zelfbewustzijn waarin je als reiziger de innerlijke weg verkiest. Je wil vrijkomen uit je innerlijke gevangenschap en neemt jezelf echt 'als werk ter hand', om te leren leven vanuit je ziel. 

Wil je als een liefdevol, bezield mens in de wereld staan? Ben je zelf in een transitiefase in je leven, zoek je  jouw diepste betekenis of kreeg je een wake-up call? Ga bewust in de transformatiekookpot voor een innerlijke metamorfose . 

Wat brengt het Transformatiejaar?

Het Transformatiejaar bied je het leerframe om in veertig weken een transformatieslag te maken aan de hand van een individueel thema waar je op afstemt. In een innerlijke reis leer je jouw bewustzijn kennen, waarbij je dagelijkse leven en werk je leerschool is. Dit leidt tot groei en bloei van jou als schepsel en schepper.

Je gaat op weg van rups naar meester, opwaarts in het octaaf van bewustzijn, waarbij je alle poorten in het lichaam doorloopt van je stuit tot je kruin. Elke poort of chakra is thematisch verbonden aan een wetmatigheid van het octaaf.  Je ontsluit jouw toegang tot de bron en leert jezelf bemeesteren, zoals in dit zinnetje van Rumi: 

Wat de rups het einde noemt,
noemt de meester de vlinder
RUMI

Het programma

Het leerjaar duurt 40 weken en ziet er als volgt uit:

  • Zes individuele leergesprekken en 1-op-1 begeleiding.
  • Vier Belevingsdagen met lichaamswerk of een natuurtocht. 
  • Wekelijkse online kennisoverdracht, yoga en opdrachten.
  • Dagelijkse beoefening in zelfherinnering (dagopening en yoga) m.b.v. audiobestanden.

Jouw inzet 

  • Praktisch ben je tien keer samen met Marianne aan het werk. Zes keer 1-op-1 in een leergesprek, een individuele leersessie van 1.5 uur, en vier keer in een Belevingsdag (op zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur) waarin je ook de andere deelnemers ontmoet. Tussen de Belevingsdagen door heb je 1 of 2 metgezellen met wie je uitwisselt in het leren. 
  • Je ontvangt wekelijks online kennis en inspiratie om jouw dagelijkse ervaringen te plaatsen in het leren. Je richt je op het vergroten van je zelfkennis d.m.v. reflectie-opdrachten over je innerlijke- of uiterlijke wereld. 
  • De sleutel tot transformatie is het dagelijks oefenen in zelfherinnering met audiobestanden van dagritme-momenten (dagopening, dagsluiting), Kundalini yoga en de Latifa-meditaties.
  • Reken op dagelijks 30 minuten zelfherinnering en wekelijks gemiddeld 2 uur tijd voor yoga, oefeningen en opdrachten. 
Mijn Transformatiejaar houdt me wakker en geeft ruimte aan mijn ziel.   Theo

Begeleiding en locatie

Marianne Broos is de maker, trainer en gids van dit programma. Haar inzet is dat jij een diepgaande, daadwerkelijke transformatie in jezelf en je leven realiseert.

De leergesprekken vinden plaats bij Marianne in haar gastvrije huis en praktijkruimte in Oosterhout (NB). De trainingsdagen zijn in Oosterhout en twee keer in een natuurgebied in Goirle. 

Data

Het Transformatiejaar start in de loop van januari 2024. De instroom voor deze elfde editie van Transformatiejaar is gaande. Het traject duurt 40 weken tot 20 oktober 2024. Er is nog plaats.

De data van de vier Belevingsdagen zijn 16 maart, 18 mei, 31 augustus en 28 september. De zes leergesprekken plan je zelf in via Calendly. 

Op pad met een gids als Marianne, die spiegelt, bezielend is en bedding geeft.   Paula

Tell me about your life

Er zijn 6 - 8 deelnemers in het Transformatiejaar met wie Marianne het als gids écht aangaat. Boek vrijblijvend een telefonisch intakegesprek van 20-30 minuten. Daarin zoomen we in op jouw leven nu, stel je jouw vragen en luisteren we of wederzijds het commitment kan worden aangegaan.

Eerst een JA...

Begin bij je huidige levenssituatie, je diepe verlangen of je innerlijke weten. Ben je bereid? Maakt je hart een sprong? Dat JA maakt de weg vrij.

De totale kosten van het leertraject zijn € 2500,- particulier of € 3750,- zakelijk. Je kunt in termijnen betalen. Er is geen BTW verschuldigd. Zo nodig kan ik je korting geven uit 'de pot' van het weekthema en de Latifa-meditaties. 

Vraag de brochure aan 

Wil je meer weten over het Transformatiejaar? Het Transformatiejaar is het eerste jaar van een tweejarige leerweg: de Levenskunstwerk Academie.

In de uitgebreide brochure vind je alle informatie. Mail mij je adresgegevens en je ontvangt de inspirerende brochure per post. 

Vervolgjaar na het Transformatiejaar

In januari 2022 startte het vervolg op het Transformatiejaar, 'Jij bent zelf het instrument' in een eerste editie met 10 deelnemers. De tweede editie telde 12 meesters. In december 2023 begint de derde editie. Er is nog plaats. 

In het tweede jaar ga je in 40 weken het octaaf van bewustzijn descenderend, van meester naar schepper. 

Wie je bent, is wat je manifesteert. Je leert hoe je jouw diepste visie, talent en eigenheid werkzaam maakt in de concreetheid van jouw leven en werk van alledag.