Transformatiejaar  

Het Transformatiejaar is een individuele jaartraining met Marianne Broos. Een ‘next step’ in zelfbewustzijn waarin je als reiziger de innerlijke weg verkiest.

Wil je als een liefdevol, bezield mens in de wereld staan? Ben je zelf in een transitiefase in je leven, zoek je jouw betekenis of kreeg je een wake-up call? Zoek niet langer buiten jezelf, ga bewust in de transformatiekookpot voor een innerlijke metamorfose . 

Wat brengt het Transformatiejaar?

Het Transformatiejaar biedt je het leerframe om in veertig weken een transformatieslag te maken, aan de hand van een individueel thema waar je op afstemt. In een innerlijke reis leer je jouw bewustzijn kennen, waarbij je dagelijkse leven en werk je leerschool is. Dit leidt tot groei van jou als schepsel en schepper. Je gaat op weg van rups naar meester, opwaarts in het octaaf van bewustzijn, zoals in dit zinnetje van Rumi: 

Wat de rups het einde noemt,
noemt de meester de vlinder
RUMI

Het programma

Het leerjaar duurt 40 weken en ziet er als volgt uit:

  • Zes individuele leergesprekken  
  • Vier Belevingsdagen met lichaamswerk of een natuurtocht 
  • Wekelijkse online kennisoverdracht, yoga en opdrachten
  • Dagelijkse oefeningen in zelfherinnering m.b.v. audiobestanden

Wanneer nodig (vanwege corona) beleef je de trainingsdag thuis m.b.v. filmpjes, audiobestanden en Zoom-sessies. De werkruimtes zijn berekend op coronaregels en we zoeken de natuur op in Goirle.

Jouw inzet 

  • Praktisch ben je tien keer samen met Marianne aan het werk. Zes keer in een leergesprek, een individuele leersessie van 1.5 uur, en vier keer in een belevingsdag (op zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur) waarin je ook andere deelnemers ontmoet.
  • Je ontvangt wekelijks online kennis en inspiratie om jouw dagelijkse ervaringen te plaatsen in het leren.
  • De sleutel tot transformatie is het dagelijks oefenen in zelfherinnering met audiobestanden van dagritme-momenten (dagopening, dagsluiting), Kundalini yoga en de Latifa-meditaties. Reken op dagelijks 30 minuten zelfherinnering en wekelijks gemiddeld 2 uur tijd voor yoga, oefeningen en opdrachten. 
Mijn Transformatiejaar houdt me wakker en geeft ruimte aan mijn ziel.   Theo

Begeleiding en locatie

Marianne Broos is de maker, trainer en gids van dit programma. Haar inzet is dat jij een diepgaande, daadwerkelijke transformatie in jezelf en je leven realiseert.

De leergesprekken vinden plaats bij Marianne in haar gastvrije huis en praktijkruimte in Oosterhout (NB). De trainingsdagen zijn twee keer in Oosterhout en twee keer in een natuurgebied in Goirle. 

Data

Het Transformatiejaar start twee keer per jaar, in september en januari. De instroom voor de achtste editie van Transformatiejaar is tot eind september. Het traject duurt 40 weken tot 25 juni 2023. Er is nog plaats.

De data van de vier Belevingsdagen geef ik je door bij het intake-gesprek. De zes individuele leergesprekken plan je zelf in via Calendly. 

Tell me about your life

Er zijn 8 - 10 deelnemers in het Transformatiejaar met wie Marianne het als gids écht aangaat. Boek vrijblijvend een telefonisch intakegesprek van 20 minuten. Daarin zoomen we in op jouw leven nu, stel je jouw vragen en luisteren we of wederzijds het commitment kan worden aangegaan

Eerst een JA...

Begin bij je huidige levenssituatie, je diepe verlangen of je innerlijke weten. Ben je bereid? Maakt je hart een sprongetje? Heb je altijd al een-op-een met Marianne willen werken? Roept alles in je: NU! Eerst dat JA, dat maakt de weg vrij voor de wereld van mogelijkheden.

De totale kosten van het traject zijn € 2500,-  particulier, € 3750,- zakelijk. De studiekosten zijn inclusief opleidingskosten, studiemateriaal, begeleiding en locatie. Je kunt in termijnen betalen. Er is geen BTW verschuldigd. 

Op pad met een gids als Marianne, die spiegelt, bezielend is en bedding geeft.   Paula

Opleiding in Levenskunstwerk

In januari 2022 startte het vervolg op het Transformatiejaar, 'Jij bent zelf het instrument' in een eerste editie met 10 deelnemers. Dit tweede jaar ga je in 40 weken het octaaf van bewustzijn descenderend, van meester naar schepper. 

Wie je bent, is wat je manifesteert. Je leert hoe je jouw diepste visie, talent en eigenheid werkzaam maakt in de concreetheid van jouw leven en werk van alledag. Jouw inspiratie is de bron en de kern van je meesterschap.

Opnieuw ben je 40 weken op reis in een thema van afstemming. Je hebt zes individuele leergesprekken met Marianne en vier belevingsdagen met alle deelnemers samen. Kernvragen zijn: Hoe breng je jouw scheppingskracht tot volle bloei? Wat zijn de wetmatigheden van manifestatie? Hoe kun je jouw betekenis ten volle belichamen?

De kosten voor dit tweede jaar bedragen eveneens  € 2500,-  particulier en € 3750,- zakelijk.  Samen vormen het Transformatiejaar en 'Je bent zelf het instrument'  een tweejarige opleiding in Levenskunstwerk