Transformatiejaar  

Het Transformatiejaar is een individuele jaartraining met Marianne Broos. Een ‘next step’ in zelfbewustzijn waarin je als reiziger de innerlijke weg verkiest. Wil je als een liefdevol, bezield mens in de wereld staan? Ben je zelf in een transitiefase in je leven, zoek je jouw betekenis of kreeg je een wake-up call? Zoek niet langer buiten jezelf, ga in de transformatiekookpot voor een innerlijke metamorfose . 

Wat brengt het Transformatiejaar?

Het Transformatiejaar biedt je het leerframe om in veertig weken een transformatieslag te maken, aan de hand van een individueel thema waar je op afstemt. In een innerlijke reis leer je jouw bewustzijn kennen, waarbij je dagelijkse leven en werk je leerschool is. Dit leidt tot groei van jou als schepsel en schepper. Je gaat op weg van rups naar meester, opwaarts in het octaaf van bewustzijn, zoals in dit zinnetje van Rumi: 

Wat de rups het einde noemt,
noemt de meester de vlinder
RUMI

De dynamiek van jouw innerlijke reis beweegt zich in de wetmatigheid van het octaaf van bewustzijn en de stappen van de Latifa (aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen overgave, liefde en wil). 

Het programma

Het leerjaar duurt 40 weken en ziet er als volgt uit:

  • Zes individuele leergesprekken   
  • Vier belevingsdagen met lichaamswerk of natuurtocht
  • Wekelijkse online kennisoverdracht en opdrachten
  • Dagelijkse oefeningen in zelfherinnering m.b.v. audiobestanden

Wanneer nodig vanwege corona beleef je de trainingsdag thuis m.b.v. filmpjes, audiobestanden en Zoom-sessies. De werkruimtes zijn berekend op coronaregels en we zoeken de natuur op in Goirle.

Jouw inzet 

  • Praktisch ben je tien keer samen met Marianne aan het werk. Zes keer in een individuele leersessie en vier keer in een belevingsdag waarin je ook andere deelnemers ontmoet.
  • Je ontvangt wekelijks online kennis en inspiratie om jouw dagelijkse ervaringen te plaatsen in het leren.
  • De sleutel tot transformatie is het dagelijks oefenen in zelfherinnering met filmpjes en audiobestanden van dagritme-momenten (dagopening, dagsluiting), Kundalini yoga en de Latifa-meditaties.
Mijn Transformatiejaar houdt me wakker en geeft ruimte aan mijn ziel.   Theo

Begeleiding en locatie

Marianne Broos is de maker, trainer en gids van dit programma. Haar inzet is dat jij een diepgaande, daadwerkelijke transformatie in jezelf en je leven realiseert.

De leergesprekken vinden plaats bij Marianne in haar gastvrije huis en praktijkruimte in Oosterhout (NB). De trainingsdagen zijn twee keer in Oosterhout en twee keer in een natuurgebied in Goirle. 

Data

Het Transformatiejaar start twee keer per jaar, in maart en oktober 2022. De instroom voor de volgende editie van Transformatiejaar is tot eind maart. Er is nog plaats. Het traject duurt 40 weken tot 16 december 2022. 

De data van de vier intensieve trainingsdagen krijg je bij inschrijving. De zes individuele sessies plan je zelf in via Calendly, in de weken rond de octaafovergangen.

Tell me about your life

Er zijn 8 - 12 deelnemers in het Transformatiejaar met wie Marianne het als gids écht aangaat. Boek vrijblijvend een telefonisch intakegesprek van 20 minuten. Daarin zoomen we in op jouw leven nu, stel je jouw vragen en luisteren we of wederzijds het commitment kan worden aangegaan

Eerst een JA...

Begin bij je huidige levenssituatie, je diepe verlangen of je innerlijke weten. Ben je bereid? Maakt je hart een sprongetje? Heb je altijd al een-op-een met Marianne willen werken? Roept alles in je: NU! Eerst dat JA, dat maakt de weg vrij voor de wereld van mogelijkheden.

De totale kosten van het traject zijn € 2500,-  particulier, € 3750,- zakelijk. Je kunt in termijnen betalen. Er is geen BTW verschuldigd. 

Op pad met een gids als Marianne, die spiegelt, bezielend is en bedding geeft.   Paula

Opleiding in Levenskunstwerk

In januari 2022 start ik met 11 deelnemers het vervolg op het Transformatiejaar, 'Jij bent zelf het instrument'. Dit tweede jaar ga je in 40 weken het octaaf van bewustzijn descenderend, van meester naar schepper. Samen vormen de Transformatiejaren een tweejarige opleiding in Levenskunstwerk. Mail Marianne wanneer je vragen hebt of hierin geïnteresseerd bent.