Winter Dagopening 21-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail. 

De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een gedicht van Rumi brengen je voluit in de energie van het seizoen. 

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan.

Basis is de oefening in zelfherinnering, waarbij je in drie stappen tot jouw intentie voor de dag komt. Eerst word je aangezet in je lichaam, dan is er aandacht voor de adem en als derde stap herinner je jezelf in jouw naam. 

Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De dagopening helpt mij om kalm en dicht bij mijzelf te blijven. Ik leer dat dit een enorme wens is en ook werk vraagt.   ERIKA

Elk seizoen een nieuwe Dagopening 7-daagse

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Je verbind je als schepsel en schepper met de natuurlijke dynamiek van het jaargetijde. Je bent 'in tune' met de natuur, zuiver afgestemd in jouw bewustzijn op een groter geheel. 

Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse het hele seizoen door oefenen. Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ondersteun je elkaar en het is verbindend.

De eerstvolgende serie, Winter 2024, is een challenge van 21 dagen die je kan laten beginnen op 1 januari, of op het moment dat jou past als je later dan 1 januari start.  Beluister de introductie op de serie.

Je stemt je af op de natuurlijke beweging van de winter , een tijd van je hernieuwen en de levenskracht die terugkeert. Zo luister je wat er geboren wilt worden. Dit gedicht is onze leidraad. 

Liefde laat de zee koken 
en verandert de berg in een kiezelsteen.

Liefde schept oneindig veel openingen 
in de donkere hemel
en laat de aarde trillen
door haar grootsheid.
RUMI

Kies je voor eenmalige deelname of neem je meteen een abonnement voor 2024? 

Deelname aan de Winter Dagopening 21-daagse kost € 49,- De 7 audiobestanden zijn tot de lente te gebruiken

Het jaarabonnement voor 2024 op vier series nieuwe dagopeningen kost €185. Je ontvangt naast deze herfst 21-daagse ook de series van de winter, lente en zomer 2024.

De dagopeningen geven mij ruimte. Dit is mijn leven nu, met alles inclusief. Jouw stem is één en al liefde en mildheid. KARIN