Herfst Dagopening 7-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail. De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een inspiratietekst brengt je voluit in de energie van het seizoen. Doe de Herfst Dagopening 7-daagse en voel dat je zacht en zeker stáát in je scheppingskracht. Je kan de serie het hele najaar bestellen en doen tot het einde van 2020. Met Nieuwjaar 2021 start de volgende Dagopening 7-daagse. 

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan. Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De dagopeningen helpen mij bij het goed opstarten van mijn thuiswerkdag.  Niet vanuit het bed meteen aan het werk gaan. Nu blijft de dag mijn dag en niet alleen een werkdag. Deze week ben ik voor de tweede keer aan de serie begonnen. Het is wonderbaarlijk wat ik nu hoor, en wat ik vorige keer niet gehoord heb. In het oefenen verdiept het proces zich.   Nellie 

Elk seizoen een nieuwe Dagopening 7-daagse - Herfst

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Start je dag een week lang in volle aandacht en merk wat een impact het heeft op jouw aanwezigheid, bewustzijn en scheppingskracht. Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse de hele seizoen door oefenen. Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ben je ondersteunend voor elkaar en het werkt ook verbindend.
Dit gedicht van Rumi is de leidraad van de Herfst Dagopening 7-daagse. 

De wind van de dageraad heeft geheimen voor je beschikbaar.
Ga niet weer slapen.
Je moet vragen om wat je echt wilt.
Ga niet weer slapen.
Mensen lopen heen en weer over de drempel
waar de twee werelden elkaar raken.
De deur is rond en open.
Ga niet weer slapen.
RUMI

Kies je voor eenmalige deelname of neem je ook alvast een abonnement voor 2021? 

Deelname aan de Herfst Dagopening 7-daagse kost € 49,-. De zeven dagopeningen van 12-15 minuten lang zijn opgenomen zonder een datum te noemen, zodat je ze tot het einde van 2020 kunt gebruiken. 

Wil je in 2021 elk seizoen aan de Dagopening 7-daagse deelnemen? Neem dan een jaarabonnement voor 2021 (Nieuwjaar, de start van de Lente, Zomer en Herfst). Profiteer van de vroegboekkorting tot 30 september: alle vier voor € 125,- in plaats van € 175 .

De dagopeningen geven mij ruimte.  Dit is mijn leven nu, met alles inclusief.   Jouw stem is één en al liefde en mildheid. Karin