Winter Dagopening 7-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail. De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een inspiratietekst brengt je voluit in de energie van het seizoen.

Doe de Nieuwjaar Dagopening 7-daagse en voel dat je zacht en zeker stáát in je scheppingskracht. Je kan de serie doen tot de lente van 2021. Op 21 maart start de Lente Dagopening 7-daagse. 

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan.

Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De dagopeningen helpen mij bij het goed opstarten van mijn thuiswerkdag.  Niet vanuit het bed meteen aan het werk gaan. Nu blijft de dag mijn dag en niet alleen een werkdag. Deze week ben ik voor de tweede keer aan de serie begonnen. Het is wonderbaarlijk wat ik nu hoor, en wat ik vorige keer niet gehoord heb. In het oefenen verdiept het proces zich.   Nellie 

Elk seizoen een nieuwe Dagopening 7-daagse

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Start je dag een week lang in volle aandacht en merk wat een impact het heeft op jouw aanwezigheid, bewustzijn en scheppingskracht. Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse het hele seizoen door oefenen.

Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ondersteun je elkaar om het te doen en het werkt ook verbindend.

Dit gedicht van Rumi is de leidraad van de Winter Dagopening 7-daagse, die op Nieuwjaar uitkomt. 

Het ontwaakte hart is als een lantaarn.
Houd het beschut tegen de onlusten van de wind.
Vol verlangen. 
RUMI

Kies je voor eenmalige deelname of neem je ook alvast een abonnement voor 2021? 

Deelname aan de Winter Dagopening 7-daagse kost € 49,-. De zeven dagopeningen van 12-15 minuten lang zijn opgenomen zonder een datum te noemen, zodat je ze tot de lente op 21 maart 2021 kunt gebruiken. 

Wil je in 2021 elk seizoen aan de Dagopening 7-daagse deelnemen? Neem dan een jaarabonnement voor 2021 (Nieuwjaar, de start van de Lente, Zomer en Herfst) voor € 175 . 

De dagopeningen geven mij ruimte.  Dit is mijn leven nu, met alles inclusief.  Jouw stem is één en al liefde en mildheid. Karin