Zomer Dagopening 7-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail.

De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een inspiratietekst brengen je voluit in de energie van het seizoen. 

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan.

Basis is de oefening in zelfherinnering, waarbij je in drie stappen tot jouw intentie voor de dag komt. Eerst word je aangezet in je lichaam, dan is er aandacht voor de adem en als derde stap herinner je jezelf in jouw naam. 

Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De Zomer-dagopening helpt mij om in deze onrustige, fladderige periode van iedereen, kalm en dicht bij mijzelf te blijven. Nu pas kan ik schepsel en schepper echt voelen. Het ene voelt echt kwetsbaar en het andere echt in overvloed. Beiden krijgt de ruimte, prachtig. Ik ben voornemens om de 14 dagen cyclus te blijven herhalen. Ik leer dat bij mijzelf blijven een enorme wens is en ook werk vraagt. Erika 

Elk seizoen een nieuwe Dagopening 7-daagse

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Je verbindt je als schepsel en schepper met de natuurlijke dynamiek van het jaargetijde. Je bent 'in tune' met de natuur, zuiver afgestemd in jouw bewustzijn op een groter geheel. 

Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse het hele seizoen door oefenen. Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ondersteun je elkaar om het te doen en het werkt ook verbindend.

Dit gedicht van Rumi is de leidraad van de Zomer Dagopening 7-daagse, die op 21 juni uitkomt.  De zomerreeks gaat over vreugde beleven.  Luister hier naar de introductie op de reeks: 

Zuiver van hart
trek je de wereld door,
en je raakt in de ban
van alles om je heen.

Maar het ontgaat je
dat wat je zoekt
je al bent. 
RUMI

Kies je voor eenmalige deelname of neem je een abonnement voor 2021? 

Deelname aan de Zomer Dagopening 7-daagse kost € 49,-. De zeven dagopeningen van 13-15 minuten lang zijn opgenomen zonder een datum te noemen, zodat je ze tot de herfst op 21 september 2021 kunt gebruiken. 

Wil je in 2021 elk seizoen aan de Dagopening 7-daagse deelnemen? Neem dan een jaarabonnement voor 2021 (start van de Zomer en Herfst) voor € 125,- . 

De dagopeningen geven mij ruimte.  Dit is mijn leven nu, met alles inclusief.  Jouw stem is één en al liefde en mildheid. Karin