Zomer Dagopening 7-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail. De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een inspiratietekst brengt je voluit in de energie van het seizoen. Doe de Zomer Dagopening 7-daagse en voel het leven in je opborrelen en je scheppingskracht ontluiken. Je kan de serie de hele zomer bestellen en doen.

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan. Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De dagopeningen helpen mij bij het goed opstarten van mijn thuiswerkdag.  Niet vanuit het bed meteen aan het werk gaan. Nu blijft de dag mijn dag en niet alleen een werkdag. Deze week ben ik voor de tweede keer aan de serie begonnen. Het is wonderbaarlijk wat ik nu hoor, en wat ik vorige keer niet gehoord heb. In het oefenen verdiept het proces zich.   Nellie 

Elk seizoen een nieuwe dagopening 7-daagse

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Start je dag een week lang in volle aandacht en merk wat een impact het heeft op jouw aanwezigheid, bewustzijn en scheppingskracht. Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse de hele seizoen door oefenen. Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ben je ondersteunend voor elkaar en het werkt ook verbindend. 

Wanneer je de dingen van harte doet, voel je een stroom in je vloeien - de vreugde.
Wanneer wat je doet uit andere bereiken stamt, verdwijnt dat gevoel.
Sta er niet op daarheen te gaan, waar je meent naar toe te willen gaan. 
Vraag de weg naar de bron.
Het levende in jou zal zich in harmonie verenigen. 
RUMI

Zomereditie 2020 - Vreugde 

Het bovenstaande gedicht van Rumi is de leidraad van de Zomer Dagopening 7-daagse. De oefening in zelfherinnering heeft als extra element het 'Oog van Liefde'. Dat leert je te kijken met het hart, waarmee je liefde mogelijk maakt. Het Oog van Liefde heeft drie eigenschappen. Je ziet glashelder en bent goudeerlijk. Je wijst noch jezelf, noch de ander, noch de wereld af. En het oog knipoogt, ter bemoediging van jou als leerling en meester.  

Kies je voor eenmalige deelname of neem je een abonnement voor 2020? 

Deelname aan de Zomer Dagopening 7-daagse kost € 49,-. Nu met korting voor € 28,- De zeven dagopeningen van 12-15 minuten lang zijn opgenomen zonder een datum te noemen, zodat je ze de hele zomer kunt gebruiken. 

Wil je ook aan de Herfst Dagopening 7-daagse deelnemen? Kies dan het abonnement voor 2020 voor € 75,-.

De dagopeningen van de zomer geven mij ruimte.  Dit is mijn leven nu, met alles inclusief.  Ik kan mezelf zien met het Oog van Liefde. Jouw stem is één en al liefde en mildheid. Karin