Herfst Dagopening 7-daagse

Zet jezelf innerlijk op de kaart

Begin je dag goed en bouw je oefenritme (weer) op met een Dagopening 7-daagse. Je ontvangt zeven ochtenden een nieuwe dagopening van Marianne Broos via een e-mail.

De opbouw en samenhang van de 7-daagse is als een mini-transformatieprogramma: de oefening, de muziek en een inspiratietekst brengen je voluit in de energie van het seizoen. 

Werk in de onzichtbaarheid van je wezen minstens even hard als je in de zichtbare wereld doet.  
RUMI 

Activeer je zelfbewustzijn 

Het is een wereld van verschil als je ‘s ochtends tien tot vijftien minuten wijdt aan oefening. De dagopening is een geleide meditatie die je activeert in jouw zelfbewustzijn, zodat je de dag die voor je ligt met vertrouwen kan ingaan.

Basis is de oefening in zelfherinnering, waarbij je in drie stappen tot jouw intentie voor de dag komt. Eerst word je aangezet in je lichaam, dan is er aandacht voor de adem en als derde stap herinner je jezelf in jouw naam. 

Als je een tijdlang dagelijks begint met een dagopening, merk je hoe krachtig het werkt als je een innerlijk fundament onder de dag legt. Je zit beter in je vel, bent flexibeler en alert. Zeker als je na de 7-daagse de serie zelf voortzet met de audiobestanden. 

De dagopening helpt mij om kalm en dicht bij mijzelf te blijven. Ik ben voornemens om de 14 dagen cyclus te blijven herhalen. Ik leer dat bij mijzelf blijven een enorme wens is en ook werk vraagt. Erika 

Elk seizoen een nieuwe Dagopening 7-daagse

Met de Dagopening 7-daagse maak jij bewust de overgang naar een nieuw seizoen. Je verbindt je als schepsel en schepper met de natuurlijke dynamiek van het jaargetijde. Je bent 'in tune' met de natuur, zuiver afgestemd in jouw bewustzijn op een groter geheel. 

Als het vuurtje eenmaal is aangewakkerd, kun je met deze 7-daagse het hele seizoen door oefenen. Nodig je huisgenoten, vrienden of collega's uit. Maak met de Dagopening 7-daagse ieder (of samen) een bewuste start van de dag. Zo ondersteun je elkaar om het te doen en het werkt ook verbindend.

Dit gedicht van Rumi is de leidraad van de Herfst Dagopening 7-daagse. Beluister een voorproefje van de reeks, de live-opname via Zoom, waarin je de volledige oefening hoort. En de live-introductie op de reeks. 

Toets steeds je innerlijke toestand
aan de wijsheid van je hart

Koper weet niet dat het koper is
totdat het in goud veranderd is.

Jouw liefhebben kent zijn grootsheid niet
totdat het zijn hulpeloosheid kent. 
RUMI

Kies je voor eenmalige deelname of neem je een abonnement voor 2022? 

Deelname aan de Herfst Dagopening 7-daagse kost € 49,-. Je ontvangst de reeks van zeven dagopeningen  (14 minuten lang) twee maal, zodat je de oefening 14 dagen aaneengesloten doet. De audio bestanden zijn tot de winter te gebruiken. 

In de Herfst dagsluiting-meditatie (18 minuten) oogst je de intenties die je hebt gezet in de Dagopening. Je laat de dag los en gaat in dankbaarheid de nacht in. De dagsluiting-meditatie kost € 12,- en is te gebruiken tot eind 2021.

Binnenkort is er de mogelijkheid om in te tekenen voor het abonnement op de serie dagopeningen in 2022. Je ontvangt dan een 'verse' reeks met Nieuwjaar, Lente, Zomer en Herfst. 

De dagopeningen geven mij ruimte. Dit is mijn leven nu, met alles inclusief. Jouw stem is één en al liefde en mildheid. Karin