BROOS Levenskunstwerk privacyverklaring

Versie 1.0, 7 januari 2020

De mens staat bij BROOS Levenskunstwerk centraal.

Onlosmakelijk verbonden aan een mens zijn persoonlijke gegevens. Je gegevens zijn voor ons niet alleen belangrijk om een inschrijving te kunnen verzorgen maar ook om persoonlijk advies te kunnen geven en een persoonlijk traject te doorlopen.

Een mens is geen nummer maar een persoon en daar horen persoonsgegevens bij. Je privacy is onze zorg en als zodanig conformeren wij ons aan de AVG privacy wet die 25 mei 2018 in werking is getreden:

  • ​BROOS registreert je persoonsgegevens alleen indien je dat zelf goedkeurt.
  • ​BROOS registreert je gegevens alleen voor eigen gebruik. Je gegevens worden uitdrukkelijk niet verhandeld en/of doorgegeven aan bedrijven of instanties die geen onderdeel uitmaken van ​BROOS.
  • ​BROOS registreert alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn.
  • Je gegevens zijn bij ons veilig, daar kun je op vertrouwen.
  • Wettelijk zijn wij gehouden om persoonsgegevens een bepaalde tijd te bewaren. Indien de termijn volgens de wet is verstreken, worden de gegevens door ons automatisch verwijderd.
  • Indien je inzage in je gegevens wenst dan kun je eenvoudig een verzoek via deze website indienen. Natuurlijk zullen wij eerst je identiteit controleren maar het zijn en blijven jouw gegevens. Binnen de wettelijk voorgeschreven termijnen bepaal jij wat ermee gebeurt.
  • BROOS maakt gebruik van “Cookies”. De informatie die zij verkrijgt uit dit gebruik is anoniem en uitdrukkelijk niet te herleiden naar een persoon.
  • BROOS verstuurt regelmatig nieuwsberichten via e-mail. Je bepaalt zelf of dit gewenst is. Onderaan elk bericht bevindt zich een optie om af te melden.

Ben je van mening dat BROOS niet correct met je privacy omgaat dan kun je dat melden via onze website. Je klacht zal onafhankelijk worden onderzocht en indien gegrond zal er melding van worden gemaakt bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

BROOS Levenskunstwerk, Vlierlaan 208, 4907 AX Oosterhout (NB), Nederland
https://www.mariannebroos.nl | info[at]mariannebroos.nl

Bank NL62KNAB0259877891
BTW NL01802976B31
KVK 20127150