Dagopening meditatie

Wees een schepsel, wordt een schepper

De dagopening is bedoeld voor iedereen die de dag met aandacht wil starten. Een kwartiertje beoefening maakt de wereld van verschil: of je vanuit jouw intentie in de dag bent, of dat je geleefd wordt.  En de dagopening helpt je om jouw innerlijke onderhoud te doen. Je staat stevig, wakker en zelfbewust op je stip.

Doe je oefeningen, elke dag.
Je trouw daaraan is de knop van de deur.  
RUMI

Oefening baart levenskunst

In je dagelijkse drukte schiet het doen van oefeningen er gauw bij in. Een geluidsopname beluisteren die je door de oefening geleidt, is gemakkelijker dan zelf droog de oefening doen. De dagopening meditatie zoals Marianne Broos die geeft, is een oefening in zelfherinnering. Je stemt je af op je zelfbewustzijn in 4 stappen (lichaam, adem, je voornaam en je intentie). 

Deze dagopening sluit erg aan bij mijn hernieuwde bewustwording
dat ik de scheppende kracht ben in mijn leven.   Marijke 

Try this at home 

Wil je uitproberen of het doen van een dagopening met Marianne voor jou werkt? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van BROOS en ontvang een gratis Dagopeningmeditatie. Ervaar zelf hoe het is en wat het met je doet. Marianne Broos gaat voor in de oefening van 12 minuten. 

Als het je bevalt, kun je je ook inschrijven voor de Dagopening 7- daagse. En weet dat je in het Transformatiejaar wekelijks voorzien wordt van ' vers voedsel'. Niet alleen dagopeningen, maar ook dagsluitingen, de Latifa meditatie en Kundalini-yoga.

Zojuist weer je dagopening gedaan. Een vast ritueel in deze verwarrende dagen. Het helpt om de angst te voelen en de pijn en anderzijds het vertrouwen en de hoop wakker te maken, telkens weer.  Marja