Leven in Rumi - driedaagse retraite

Weet je het dan nog niet? Het is jouw licht, dat de wereld verlicht. Dit thema van Rumi is de kern van een driedaagse retraite 'Leven in Rumi' met Marianne Broos en Anne-Marie Splinter van zondag 25 september 12.00 uur tot woensdag 28 september 12.00 uur.

'Leven in Rumi' is een pop-up mystieke school. Marianne en Anne-Marie slaan drie dagen de tent op in het licht van je bewustzijn. Een levendige retraite waarin je je bewust terugtrekt uit de uiterlijke wereld in het onstuitbare verlangen vanuit je ziel te leven. Als de derwisj die draait op de drempel van de wereld van geest en vorm. 

Dompel je onder in de gedichten van Rumi en ga in de kookpot van transformatie- en bewustzijnswerk. Leer- en leef met ons samen in een vreugdevol gezelschap op een eenvoudige plek middenin de natuur bij Ede. 

Weet je het dan nog niet?
Het is jouw licht,
dat de wereld verlicht.
Rumi

‘Het is jouw licht, dat de wereld verlicht’

Drie vragen brengen je deze dagen bij je scheppende stroom: Hoe breng jij het licht van jouw bewustzijn in? Hoe versterk je dat in elkaar? Wat is jouw licht, dat de wereld verlicht? 

Ieder heeft een gedicht van Rumi, dat je op zondagavond uit de pot trekt, als ingang. In een vitaal dagritme van rust en activiteit is er yoga en sohbet (vragenklas), stilte en ontmoeting, expressie en natuurbeleving.

‘Mijn tent is een continent’. 

Welkom in een 'herberg van het hart' waarin we leven en leren, maar ook samen de bedding maken in huis en zelf koken. Het Natuurvrienden-huis De Bosbeek biedt daarvoor alle ruimte.

We hebben een eigen werkruimte en faciliteiten (o.a. een grote professionele keuken met spoelmachine) en eenvoudige slaapkamers (2 persoons) met douche en toilet op de gang.  

Het gastvrije huis, waarin ook andere reizigers verblijven, is fijn in zijn eenvoud. Het staat midden in de natuur, temidden van bos- en heidegebied waar je ook heerlijk kan wandelen. 

Anne-Marie en Marianne

Over Marianne Broos lees je hier. Anne-Marie Splinter is ook geïnitieerd in de soefi-orde die verbonden is aan Mevlana Rumi. Zij verdiepte zich haar leven lang in oude kennis o.m. van het octaaf van bewustzijn. Nu legt ze zich toe op de yoga en het bewustzijnswerk van Sue Morter, waarin oude mystieke wijsheid wordt gekoppeld aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zij en Marianne zijn al 15 jaar metgezellen op de innerlijke weg en delen hun diepe liefde voor Rumi en bewustzijnswerk.  

marianne en Annemarie

Anne-Marie Splinter en Marianne Broos

Voor wie ?

In deze dagen steek je in als meester en schepper. Neem contact op als je ons niet kent of als je vragen hebt. Als je al een Transformatiejaar deed of het vervolgjaar 'Je bent zelf het Instrument' past dit aanbod naadloos. Deed je eerder een ander traject bij Marianne of bij Anne-Marie, kun je contact opnemen of het je past. 

Praktische informatie

  • Begeleiding: Anne-Marie Splinter en Marianne Broos
  • Locatie: Nivonhuis de Bosbeek in Ede.
  • Kosten: € 495,- inclusief trainingskosten, verblijf op 2-persoonskamer en maaltijden.
  • Inschrijven en contact opnemen: mail Marianne.
  • Minimaal 12 deelnemers - maximaal 20 deelnemers.