Workshops en lezingen

Zoek je iemand die inspireert en leven in de brouwerij brengt? Of een frisse 'wake-up call' geeft? Marianne maakt met haar inbreng elk event of workshop tot een transformatiekookpot. Vanuit BROOS of als freelancer voor De Baak. 

Ze is een vakvrouw en ze stáát. Maar het is haar talent 'bezielen' en het voelbaar doorleefde meesterschap waar ze mensen mee weet te raken. De kracht en de zachtmoedigheid, het echt 'walk your talk' zijn (ook in gedoe en worstelingen), maakt haar navolgbaar.

Inspirerende lezingen 

Als bezieler is Marianne van nature een inspirerende, sprankelende spreker. Zij maakt thema's als authentiek leiderschap, talent, zingeving en betekenis ten volle beleefbaar. Ze 'woont' in de Pulsar visie, de kennis en toepassing van daadwerkelijke transformatie, en draagt die glashelder over. Nooit een standaard verhaal, altijd creatief afgestemd op het thema van de gelegenheid, de setting, het publiek en met humor inspelend op wat er in het moment voorvalt. 

Trainingen en workshops

Op een training of workshop gaat Marianne echt de diepte in en 'aan de bak' met de deelnemers. Inspiratie, kennisoverdracht èn toepassing, bijvoorbeeld over het onderwerp Talent. Uit een groot arsenaal van werkvormen puttend - (visualisatie)oefeningen, Latifa-meditatie, lichaamswerk, dans, yoga, expressie - toont zij zich als creatieve programmamaker. Bemoedigend en een 'terriër of love' ineen: alles om transformatie mogelijk te maken. 

Geweldige trainster, heel intuïtief en kundig. Nuchter en insightful tegelijk.   
Evaluatie Talent training De Baak 

Informatie en contact 

Wil je Marianne uitnodigen om een lezing, workshop of training te geven? Mail dan naar info[at]mariannebroos.nl met jouw vraag. Zij neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.