Coaching en opdrachtwerk

Latifa leertraject De Baak

In opdracht van De Baak biedt Marianne executive- en personal coaching. Het leertraject omvat 7 leergesprekken van 1.5 uur, oefeningen en integratieopdrachten. Elk gesprek heeft een stap van de Latifa-meditatie (aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefde en wil) als ingang. 

Het leertraject heeft me dichterbij mezelf laten komen en was super leerzaam. De Latifa-stappen zijn handvatten geworden voor het leven. Het heeft inzicht gegeven in de fases die ik doorloop en transformaties die ik doormaak. 
Mijn coach Marianne was precies wat ik nodig had. Ze heeft me meegenomen met yoga sessies, beeld en tastbare voorbeelden in een zeer vertrouwde omgeving. Heel erg waardevol.      
Marthine

Trainingen, lezingen en workshops

Op een training, lezing of workshop gaat Marianne echt de diepte in en 'aan de bak' met de deelnemers. Inspiratie, kennisoverdracht èn toepassing, bijvoorbeeld over het onderwerp Talent. Uit een groot arsenaal van werkvormen puttend - (visualisatie)oefeningen, Latifa-meditatie, lichaamswerk, dans, yoga, expressie - toont zij zich als creatieve programmamaker. Bemoedigend en een 'terriër of love' ineen: alles om transformatie mogelijk te maken. 

Geweldige trainster, heel intuïtief en kundig. Nuchter en insightful tegelijk.   
Evaluatie Talent training De Baak

Wil je Marianne uitnodigen om een lezing, workshop of training te geven? Mail dan naar info@mariannebroos.nl met jouw vraag. Zij neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.