Workshops en lezingen

Zoek je iemand die inspireert en leven in de brouwerij brengt? Of een frisse 'wake-up call' geeft? Marianne maakt met haar inbreng elk event of workshop tot een transformatiekookpot. Vanuit BROOS of als freelancer voor De Baak. 

Ze is een vakvrouw en ze stáát. Maar het is haar talent 'bezielen' en het voelbaar doorleefde meesterschap waar ze mensen mee weet te raken. De kracht en de zachtmoedigheid, het echt 'walk your talk' zijn (ook in gedoe en worstelingen), maakt haar navolgbaar.

Geweldige trainster, heel intuïtief en kundig. Nuchter en insightful tegelijk.   
Evaluatie Talent training De Baak 

Inspirerende lezingen 

Als bezieler is Marianne van nature een inspirerende, sprankelende spreker. Zij maakt thema's als authentiek leiderschap, talent, zingeving en betekenis ten volle beleefbaar. Ze 'woont' in de Pulsar visie, de kennis en toepassing van daadwerkelijke transformatie, en draagt die glashelder over. Nooit een standaard verhaal, altijd creatief afgestemd op het thema van de gelegenheid, de setting, het publiek en met humor inspelend op wat er in het moment voorvalt. 

Trainingen en workshops

Op een training of workshop gaat Marianne echt de diepte in en 'aan de bak' met de deelnemers. Inspiratie, kennisoverdracht èn toepassing, bijvoorbeeld over het onderwerp Talent. Uit een groot arsenaal van werkvormen puttend - (visualisatie)oefeningen, Latifa-meditatie, lichaamswerk, dans, yoga, expressie - toont zij zich als creatieve programmamaker. Bemoedigend en een 'terriër of love' ineen: alles om transformatie mogelijk te maken. 

Welkom op de lezing over leiderschap op 11 februari 2021 

Onder de titel Wees een schepsel, word een schepper! geef ik op 11 februari 2021 een lezing over leiderschap. Martijn de Loor nodigde mij uit ter gelegenheid van zijn boekpresentatie. Hij sprak met 13 bestuurders van maatschappelijke organisaties over de manier waarop zij leiding geven aan de opgaven waar zij voor staan.  

Boeklancering en lezing zijn tevens een scholingsmoment. De uitdagingen waar jij je als bestuurder voor staat - zeker nu met corona - vragen om zelfbewust en dienstbaar handelen. Dat begint met stevig op je stip te staan. Ik neemt de rode stip mee en breng universele vragen tot leven. Zoals: 'Wat is mijn scheppende kracht? Waar ligt mijn diepste dienstbaarheid?'Desgewenst ontvang je PE-punten voor je deelname.  En uiteraard een exemplaar van het boek. 

Informatie en contact 

Wil je Marianne uitnodigen om een lezing, workshop of training te geven? Mail dan naar info@mariannebroos.nl met jouw vraag. Zij neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.