Zet je jaarthema


Zet je jaarthema is een online transformatieprogramma om jouw jaarthema te kiezen (in januari) en te oogsten (in december). Een jaarthema geeft betekenis aan je leven en brengt je in de focus van jouw leren.

Het begint in jou, elke dag opnieuw

Kies een jaarthema als rode draad. Zo blijf je zacht en zeker op je rode stip staan als schepsel en schepper. Je werkt aan je innerlijke conditie. Een jaarthema zorgt voor een betekenisvol zielsspoor in jouw dagelijkse leven.  Je bekrachtigt -steek voor steek- jouw levenskunstwerk. 

Hoe werkt het? 

Januari is je 'sprokkeltijd', waarin je onderzoekt en luistert wat in 2022 voor jou aan de (innerlijke) orde is .

Eind januari kies je jouw jaarthema d.m.v. een inspiratie-artikel met podcast en een visualisatie die je zelf kan doen. Je kunt jouw jaarthema checken in een online helpdeskmoment met Marianne Broos.

Op de zeven overgangsmomenten van het jaaroctaaf krijg je uitgebreide mails met octaaf-kennis, podcasts met inspiratie en aanwijzingen. 

Eind 2022 oogst je jouw leeropbrengst met een inspiratie-artikel en een visualisatie. Je checkt je opbrengst als je wilt in een online helpdeskmoment met Marianne Broos.

Zorg voor je koperen keteltje!

Zet je jaarthema gaat niet alleen om het kiezen van een leerthema. Het jaartraject is gericht op jezelf als instrument. Hoe blijf jij in staat om als 'koperen keteltje' het beste van jezelf te schenken?
In het eerste inspiratie-artikel met podcast doe je een APK-tje op je keteltje om te checken hoe het is gesteld met je energie, je conditie(s), je inspiratie en je talent. In de loop van het jaar komen deze aandachtsgebieden steeds terug in de mails bij de octaaf-overgangen. 

zet je jaarthema

Op reis in de wetmatigheden van tijd 

Zet je jaarthema is een traject dat in de tijd van het kalenderjaar is gezet. De werking van tijd en ruimte kent wetmatigheden in energie, als een octaaf waarop je je kan afstemmen. De tonen DO, RE, MI, FA, SOL, LA, TI staan elk voor een bepaalde dynamiek. In de mailberichten en podcasts die je bij elke overgang van toon ontvangt, lees je hier meer over.   

Daarnaast beweeg je mee in het natuurlijke ritme van de seizoenen. Als je wilt kun je, aanvullend aan het 'Zet je jaarthema' aanbod, jouw reis verdiepen en verlevendigen met een abonnement op de Nieuwjaar-, Lente-, Zomer- en Herfst dagopeningen. 

Doe je mee? 

De prijs van het programma Zet je jaarthema is €425,-.   Je krijgt op 1 januari mail met de eerste aanwijzingen. Op 30 januari ontvang je het inspiratie-artikel, podcast en de visualisatie om jouw thema voor 2022 innerlijk te ontvangen.

Wil je naast de rode draad van jouw jaarthema ook zorgen voor je 'gouden draadje' ? Bestel dan een abonnement op de vier Dagopening 7-daagsen van 2022. Winter, Lente, Zomer en Herfst. Elk seizoen een 'verse' 7-daagse met een gedicht van Rumi. Je kan natuurlijk ook 'los' een 7-daagse bestellen.